Bejelentés


BalatonCar Autókölcsönző Balaton és vonzáskörzetében!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Balatoncar  Autókölcsönző 


1990 benn kezdte tevékenységét Autókölcsönző! Hazai ÉS Nemzetközi autókölcsönzők képviseletét látja el a Balaton vonzáskörzetében ÉS ÉS partner irodáiban:


          Budapest Repülőtéri


          sármelléki FlyBalaton Repülőtér


          Keszthely-Hévíz


          Pápa


          Komárno (Slo)


Vállalati stratégiánk alapja partnereink részére olyan Irány Koru Szolgáltatás biztosítása, melynek középpontjában AZ ÜGYFÉL AZ Összes. Abban kívánunk segédkezni, Hogy utazásait AZ a számára legmegfelelőbb gépjárművel, a legkedvezőbb feltételekkel, sa leggazdaságosabban szervezhesse MEG.


Fontos nekünk, Hogy AZ a pihenését, vagy éppen munkavégzését elősegítsük!


Balatoncar Autókölcsönző alapvető célja, Hogy - a Minőség, a Biztonság, illetve a MEGBÍZHATÓSÁG folyamatos szem előtt tartása Mellett - Állandó megújulással, korszerű, hatékony irányítással, gazdálkodással, valamint vezetési módszerek alkalmazásával egyre javuló eredmények realizálásával, partnerei változó igényeinek maximális kielégítésével a Hagyományos   Autókölcsönző Szolgáltatók egyik meghatározó szereplője lehessen.


 google2620c9b89300a9f8.html

Cylex Silver Díj

mystat
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!